
Overgangsalder
Foto: Anders Schønnemann
400 g hakket oksekød
lidt olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
100 g rygeost
100 g drænet yoghurt
500 g kogte nye kartofler
1 bundt radiser i kvarter
1 bundt purløg, hakket
TILBEHØR:
100 g blandet salat
lidt olie og eddike
Form kødet til to eller fire små bøffer, og steg dem i lidt olie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
Rør imens rygeost og yoghurt sammen. Skær kartoflerne i mundrette stykker, og vend kartofler, radiser og purløg med dressingen. Smag til med salt.
Servér straks hakkebøffer, kartoffelsalat og salat.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Læs mere om:
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.