Mad
8. august 2011

Koteletter og salat med pære og blå ost

Ugens tirsdagsopskrift er koteletter og salat med pære og blå ost. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang
https://imgix.femina.dk/media/a6b3b6ab3edd43d085f5280d453bdafc.jpg

Foto: Anders Schønnemann

2 svinekoteletter,
gerne med ben
lidt olie til stegning
salt og peber

ENDVIDERE:
1 spsk. flydende honning
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. æbleeddike
4 spsk. olivenolie
100 g blandet salat
1 radicchiosalat i strimler
2 pærer i skiver
salt og peber
100 g blå ost,
gerne Blå Kornblomst

TILBEHØR:
400 g kogte kartofler

Pensl koteletterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr dem med salt og peber.
Rør imens honning, sennep, eddike og olivenolie sammen. Vend salaterne og pærerne med dressingen, og krydr med salt og peber. Anret salaten toppet med stykker af blå ost.
Servér koteletter med salat og kartofler.
Opskriften er til 2 personer.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/2554cee1a7ad4ae1b56dae31ea431e87.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/078542c0fe0b48f7a4d1b0829b382773.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/ddb844cc2bd14710b83cef46baa1d335.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/4754ff2f3a0f4c259582a04d532e6708.jpg

Læs mere om:

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.