Annonce
Mad
12. maj 2009

Salat med hvedekerner

Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid3 dl hvedekernerSaltPeber250 g cherrytomater, skåret i halve250 g snittede, grønne asparges250 g ærter (brug resten til
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/694eed37b13b4f96b69fa5af9d4cd002.jpg

Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid

3 dl hvedekerner
Salt
Peber
250 g cherrytomater, skåret i halve
250 g snittede, grønne asparges
250 g ærter (brug resten til italiensk salat)
Snittet salat
Hakket persille eller brøndkarse
Olie-eddike-dressing, evt. med hvidløg

Kog hvedekernerne i dobbelt så meget vand tilsat lidt salt, i ca. 35 min., til de er færdige, men stadig har lidt bid. Læg dem på en tallerken til afkøling.

Bland alle grøntsagerne i en salatskål, og vend kernerne i sammen med dressing-en. Servér toppet med hakket persille eller brøndkarse.

Man kan evt. servere brød til.

Opskrifter på andet tilbehør her

Pæresalat med lysegrøn dressing

Kammuslinger med melon og ananas

Annonce

Læs mere om:

Annonce

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.