
Overgangsalder
Foto: Line Falck
Tid: 30 minutter
DET SKAL DU BRUGE600 g svinemørbrad1 lille bundt timian4 spsk. olivenoliesalt og friskkværnet peber GRILLEDE GULERØDDER MED RISTET BOGHVEDE400 g små nye gulerødder1 spsk. olivenolie til stegning200 g hel boghvede2 dl hytteost1 bundt myntesalt og friskkværnet peber4 spsk. olivenolie PRØV OGSÅ: Svinemedaljoner med hotte bønner
Få indkøbslisten til hele ugen her
Mandag: Dampet kulmule og speltsalat med sprøde grøntsager - Få opskriften her
Tirsdag: Linser med bagte rødbeder, rød spidskål og feta - Få opskriften her
Torsdag: Pasta med kødboller og broccolini - Få opskriften her
Fredag: Rosmarinstegt kyllingebryst med bønnesalat - Få opskriften her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.