Tips & guides

Denne 'accessory' er ikke til at komme udenom i 2018

Der er nok mange, der associerer denne famøse beklædningsdel med festival eller campinghabit, men tro det eller ej – modehusene har taget den til sig, og bliver den brugt flittigt af selv de største stilikoner.

Den hotteste accessory i 2018

Vi kan med glæde fortælle dig, at fannypacken aka. bæltetasken er tilbage. Vi ved ikke helt, om vi skal grine eller græde, for vi har nok alle et ømt billede i hovedet af, hvor kikset den kan se ud rundt om maven. Men den blærede bæltetaske er faktisk praktisk og lidt sej. Og den er ideel til storbyrejser, når du vil beskytte din pung mod snilde lommetyve.

Den ikoniske bæltetaske har dog fået en flatterende makeover af de store modehuse, så nu er den både feminin og smuk at iføre sig. Bær f.eks. bæltetasken rundt om din blazer for at give jakken facon og din silhuet en talje.  Vi har fundet lidt inspiration til dig, som ikke er bange for at binde tasken rundt om maven eller over skulderen.

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

Galleri: Dette item hitter i 2018

LÆS OGSÅ: Forårets 6 store tendenser

LÆS OGSÅ: 5 store tendenser fra modeugen

Læs mere om: