Shopping

Klar til sæsonens bryllupper? 5 bud på dit festlook

Udsprungne træer, varme temperaturer og blomster i fuldt flor: Det er blevet bryllupssæson og dermed også den perfekte lejlighed til at iklæde sig sit smukkeste og festligste sæt tøj. Er du på bar bund, så få inspiration her, hvor vi har samlet fem forskellige outfits lige til at hoppe i.

Farvelade

Der må godt komme knald på farverne på sådan en glædens dag! Leg med tre farver, og se, hvad der komplimenterer hinanden godt. Hvis du bærer en kjole med print, så tag nogle af farverne fra kjolen og brug dem til farverne på dit tilbehør.

Kjole, Dorothy Perkins, 380 kr. Taske, Jerome Dreyfuss, 4.200 kr. Sko, H&M, 499 kr. Armbånd, H&M, 80 kr. Neglelak, Nilens Jord, 99 kr.

 

 

Boheme

Hop i den behagelige kjole, og brug den med stiletter og en stærk farve læbestift. Det piller det afslappede ud af kjolen, og gør dit look både sommerlækkert og eksklusivt.

Armbånd, H&M, 60 kr. Læbestift, MAC, 180 kr. Sandaler, ATP Atelier, 1.800 kr. Taske, Hvisk, 449 kr. Kjole, Mango, 1.299 kr.

 

LÆS OGSÅ: 9 ting, du skal undgå til bryllup

 

Klassisk

Det er ikke os alle, der er til kjoler og stilletter, men det behøves ikke stoppe nogen fra at se chik ud til et bryllup. Vælg et lys jakkesæt som passer til sæsonen og brug flotte skulpturelle smykker til at give det lidt kant.

Jakke, Zara, 549 kr. Ørering, MaryLou, 2.800 kr. Skjorte, Mosh Mos, 999 kr. Bukser, Zara, 299 kr. Sko, Bally, 3.000 kr.

 

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

 

Douchet

De afdæmpede farver er også et hit om sommeren, så klæd dig i noget helt sart. Hvis du går med de vidde bukser, så vælg et par spidse snuder som sko – det gør det lækkert og elegant, når de stikker ud under buksen.

Øreringe, Pernille Corydon, 700 kr. Bukser, Zara, 299 kr. Top, Samsøe Samsøe, 600 kr. Sko, Mango, 449 kr. Taske, Clare V, 1.800 kr.

 

Moderne

Hvis du bevæger dig ud en buksedragt, må din sko gerne være så åbne som muligt. Så er du mindre tildækket og elegant at kigge på. Hver påpasselig med at vælge en buksedragt i det rigtige materialer og med det rigtige snit, så det ikke ligner en dragt du ”bare” render rundt i derhjemme.

Neglelak, CND hos Magasin, 125 kr. Sandaler, Mango, 449 kr. Halskæde, Sif Jacobsen, 999 kr. Zara, 329 kr. Buksedragt, Selected Femme, 699 kr.

 

LÆS OGSÅ: Se de kendte og kongeliges bryllupskjoler
 

 

 

 

 

 

 

Læs mere om: