Annonce
Triumph Amourette
Shopping

Event: Kom til julehygge og forkælelse hos Triumph

Giv dig selv en hyggelig juleoplevelse hver fredag i december, når Triumph serverer bobler og julelækkerier til din shopping – og giver dig mulighed for at vinde skønne præmier og få en goodiebag, når du køber noget.

Julen skal være fuld af hygge, god stemning og forkælelse – ikke kun for vores venner og familie, men også for os selv. Er du lige så god til at forkæle dig selv, som du er til at forkæle andre? Hvornår har du sidst gjort noget virkelig godt for dig selv?

Et lækkert sæt undertøj giver bare en god følelse indeni, og i december sætter Triumph fokus på at juleforkæle dig med shopping, konkurrencer og julehygge for alle pengene. I butikken på Strøget i København er der nemlig åbent hver fredag op til jul med ekstraordinært meget julestemning og lækre præmier på højkant.

Hver fredag mellem klokken 10 og 19 frem til juleaften kan du komme ind i Triumphs butik på Strøget og få et glas bobler og søde julelækkerier, mens du finder lige præcis det sæt undertøj, der passer til dig. Efter kl. 15 får de første 50 købende gæster en skøn goodiebag med hjem, og er du heldig, er der et spændende tilbud, der gør det lidt lettere at forkæle sig selv.

 

Triumph bobler og julelækkerier

 

Skønne præmier 

Mens du får varmen med et glas bobler, kan du vinde skønne præmier. Du har nemlig mulighed for at vinde et smukt Amourette-sæt, hvis du udfylder en formular i butikken. Allerede samme dag bliver der trukket en vinder, så der er en god chance for, at det bliver dig, der får et lækkert sæt undertøj med hjem.

Desuden bliver der hver fredag mellem klokken 15 og 18 holdt en helt særlig julelodtrækning, hvor du kan være så heldig at være blandt de mange vindere af lækre præmier og juletilbud. Fra kl. 15 er der goodiebags til de første 50 købende gæster.

 

Hvad får du?

  • En afslappet fredag, der handler om dig og din forkælelse
  • Gode råd om undertøj, der passer til lige præcis dig
  • Bobler og julelækkerier
  • Mulighed for at vinde et smukt ”Amourette”-undertøjssæt
  • Goodiebags til de første 50 købende gæster
  • Lodtrækning om lækre præmier
  • Spændende juletilbud

 

Hvor og hvornår?

I Triumphs butik på Strøget i København, den 7., 14. og 21. december kl. 10-19. Adressen er Triumph, Østergade 47, 1100 København

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Se flere julelækkerier på Triumphs hjemmeside

 

Læs mere om: