Shopping

De flotteste tasker til efteråret

Efteråret byder på et hav af forskellige taskemodeller i alt fra afdæmpede farver til vilde print. Find inspirationen her – hvad enten du vil investere i en langtidsholdbar klassiker eller er på udkig efter en lille ny og trendy model

Er du til den klassiske sorte, dybe juvelfarver, de brune nuancer eller de vilde dyreprint? Kig med herunder, hvor vi har fundet 20 fede efterårstasker

 

Juvelfarver
Der er dømt dybe juvelfarver på efterårspaletten. De flotte nuancer som smaragdgrøn, rubinrød og safirblå er nemme at mixe med resten af garderoben.
 
Sort
Den klassiske sorte taske er langtfra umoderne, men der bliver leget med former og silhuetter. Om det skal være den helt firkantede eller den med det sjove tvist, er helt op til dig.
 
Forkæl dig selv og få femina leveret hver uge. Køb et abonnement her
 
Dyreprint
Leopard, zebra, vilde striber og pletter dækkede sæsonens catwalks med head to toe-look. Det kan måske være lidt voldsomt, men ét lille snert af dyreprint vil passe perfekt ind i enhver garderobe.
 
Brune nuancer
Rust, camel, mørk brun og en smule orange. Et mix af brune nuancer dominerer hos modehusene og helst sat sammen på kryds og tværs.
 
 

Galleri: De flotteste tasker til efteråret

 

 

Læs mere om: