Shopping

De 5 største skotrends til foråret

Sneakers, pumps, kitten heels … selv om vi snart kender alle skotyperne, bliver designerne ved med at udvikle i andre materialer, former og detaljer. Vi guider dig igennem skoverdenen til de helt store hits denne sæson.

HER FÅR DU FORÅRETS 5 STØRSTE SKOTRENDS

 
KITTEN HEELS
Den lave, tynde hæl sender referencer tilbage til 1950’erne, hvor unge uskyldige piger valgte den model, da de høje hæle var ”usømmelige”. Brug dem til et par helt stramme jeans, hvor du kan lege med overdelen for at forme dit foretrukne look. Hold det stilrent med en klassisk skjorte, eller gør det sporty med en hættetrøje eller en T-shirt med print.
Stiletter fra Ganni, 1.499 kr. Køb dem her
 
 
DE CHUNKY HÆLE
Et godt alternativ til de klassiske stiletter, fordi de er mere hverdagsvenlige. Chunky hæle er perfekte, hvis du ønsker ”stilet-følelsen”, men de har bedre komfort, da din fod har mere hæl at støtte sig på. De chunky hæle giver en lidt sporty fornemmelse og fungerer derfor godt sammen med et jakkesæt eller noget maskulint som løse bukser og en løs T-shirt.
Sko fra Mango, 599 kr. Køb dem her
 
 
DE FLADE
Flade sko er altid et hit, men skal du ramme forårets store trend, skal du gå efter mules eller slingbacks med spidse snuder. De pynter så fint under bukser med vidde, som dækker alt bortset fra den spidse snude, og så er de også gode, hvis du ikke lige har lyst til at vise bare tæer.
Sko fra Apair, 1.499 kr. Køb dem her
 
 
FORÅRSSTØVLERNE
Støvletter er perfekte til det ustadige danske forår. Denne sæson ser vi et hav af modeller i lyse farver eller pasteller, som også hittede på catwalken denne sæson. Brug støvletterne sammen med en midinederdel og en chunky strik.
Støvler fra Stine Goya, 3.000 kr. Køb dem her
 
 
SNEAKERS
De har længe været en stor del af moden, og vi elsker dem stadig for deres komfort og anvendelighed. Det nye i denne sæson er ”sokke”sneakers, som er mere bevægelige og lidt mere ligner løbesko. Brug dem til en lang kjole, som får et sporty tvist – perfekt til hverdag.
Sneakers fra By Malene Birger, 1.799 kr. Køb dem her
 
FIND DINE NYE FORÅRSSKO ELLER STØVLER I GALLERIET HERUNDER

Galleri: De 5 største skotrends til foråret

 

 

Læs mere om: