Makeover

Makeover: Brug kjoler og nederdele på en cool måde

Anne-Sophie går altid i jeans, og indtil nu har hun undgået kjoler og nederdele, fordi hun ikke vil se for piget ud. Men til feminas makeover guider stylist Birgit Axelsen Anne-Sophie til, hvordan hun kan bruge feminine elementer og stadig beholde en rå og afslappet stil.

Anne-Sophie fik en makeover med femina

Hvem: Anne-Sophie Delbanco, 27 år og fra Frederiksberg.

Tøjstørrelse /højde/vægt: 36/158/59.

Stil: Udpræget jeanspige med flade sko til.

Fritid: Dykker, går til spansk og laver dyreværnsarbejde.

Uddannelse og job: Kandidat i biologi. Arbejder som biolog.

3 gode tips 

1. Husk at markere din talje med blusen: Du behøver ikke at putte hele blusen ned i bukserne, men bare det forreste stykke, så du får form på kroppen.

2. Vælg nederdel- og kjolelængde til ca.  10 cm over knæet, og vælg bukser, der går til anklerne det gør, at du ikke ”forsvinder” i tøjet.

3. Bland forskellige stilarter, materialer og kontraster – fokusér på detaljerne og få en frisk og personlig stil, der er både rå og feminin.

 

LÆS OGSÅ: Makeover: Ny inspiration til jobgarderoben

Makeup-råd fra Max Factor

Minna fra Max Factor starter med at lægge en primer for at ensarte Anne-Sophies ansigtshud og give et holdbart grundlag for foundation i en naturlig nuance. Kindbenene bliver fremhævet med let solskinspudder midt på området, mens ansigtet får frisk glød med rosa blush, der bliver lagt med cirkelbevægelser på kinderne. Anne-Sophies flotte brun-grønne øjne bliver fremhævet med en blid brun grundskygge på hele øjenlåget, hvorefter det yderste parti på låget markeres i vifteform op mod brynet og i globelinjen med en mørk chokoladebrun farve. Samme nuance bruges som liner langs vippekanterne, inden de fine lange vipper bliver fremhævet med mascara. Brynene bliver formet og fyldt ud med brynpudder og fikseres til sidst med usynlig browstyler-gel. Læberne får en mørk gammelrosa farve for at fuldende det friske look.

Tip

Hold dine bryn mørke som din nye hårfarve, og få mere naturlig fylde i dine øjenbryn ved at lade dem vokse. Det giver en flot symmetri til din ansigtsform og dine øjne.

 

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

De 3 bedste fra Max Factor

1. Åndbar foundation til yngre hud, der har tendens til at danne urenheder og tilstoppede porer. Lasting Performance Foundation,102 Pastelle, 129 kr.

2. Fremhæv dine kindben ved at lægge bronzing powder (solskinspudder) midt på kinden, 02 Bronze Bronzing Powder, 89 kr.

3. En musthave til en let og naturlig makeup er den skønne Clour Elixir ipgloss i farven 80 Lustrous Sand, 89 kr.

 

Kunne du også tænke dig en total makeover med FEMINA? Så se her, hvordan du kommer i betragtning

Frisør Terkelsen anbefaler

Anne-Sophie har et meget fint og tyndt hår med ganske let fald. De ulige længder får håret til at virke endnu tyndere, så Karin fra Terkelsen klipper håret op til skulderlængde med let bevægelse i siderne og pandehårspartiet. Håret syner på den måde mere kraftigt. Den nye varme brune hårfarve bidrager til et friskt, sundt look, hvor også øjenbrynene er blevet farvet med en let brun nuance.

Frisørens tip

Giv dit hår mere fylde ved at style det over rundbørste, når du føntørrer. Svip spidserne let udad for at give dem mere liv.

Makeover: Brug kjoler og nederdele på en cool måde

Adresseliste

Nümph, tlf. 7631 4300, www.numph.dk

Coster Copenhagen, tlf. 7222 0231, www.costercopenhagen.com

Depeche , tlf. 7022 9889, www.depeche.eu

Pernille Corydon, tlf. 7475 0880, tlf.2475 0880

Kivilai, tlf. 2227 77 3.

Sneaky Fox,tlf.3254 5515, www.sneakyfox.dk

Notabene, tlf. 3313 3813.

Freequent, tlf.70701119.

Garcia Jeans, tlf. 3336 1513.

VILA, tlf. 9942 3200, www.bestseller.com

Love Stories, tlf. 7734 0499.

Cph Muse, tlf. 7070 1119, cph-muse.com

Charlottemielko.dk

Læs mere om: