Hår

Kort hår: Få inspiration til din korthårsfrisure

Overvejer du en flot frisure med kort hår? Så kig ind her og få inspiration til klipningen.

Skal de lange lokker falde til fordel for en frisk, flot og super cool korthårsfrisure?

Kort hår har været på mode de seneste par år, og er stadigvæk utroligt utrolig populært. Især de kendte kvinder har taget korthårsfrisurer til sig, det gælder f.eks. for stjerner som Rihanna, Beyonce, Medina, Miley Cyrus, Jennifer Lawrence m.fl.

(Hvis du vil se billeder af de de kvindelige stjerner med deres flotte korthårsfrisurer, kan du se med i galleriet lige her.)

Kort hår: Pixie holder stadig

Og den såkaldte 'pixie-frisure' er stadig populær - måske fordi den klæder så mange, er nem at holde - og stadig feminin.

Frisuren klæder særligt dig med et ovalt, firkantet eller hjerteformat ansigt. Og så er en kort pixie genial, hvis du har fint skandinavisk hår, for med den rette klipning får frisuren dit hår til at se tættere og tykkere ud. Hvis det er din første gang med kort hår, kan du sagtens få frisuren klippet med et lidt længere og med et blødere pandehår, så det ikke føles helt så kort.

Faktisk er særligt pandehåret en vigtig del af din nye korthårs-frisure. Ser vi på de dominerende hår-trends i øjeblikket, når det gælder netop pandehår, så er det helt korte pandehår fremme - og det kan se helt fantastisk ud - men det afhænger i høj grad af din ansigtsform. Mange vil måske føle sig mere 'hjemme' med et lidt længere assymentisk klippet pandehår, som giver lidt flere variationsmuligheder.

LÆS OGSÅ: Inspiration til kort hår: Se de flotte frisurer her

Og ja, 'pixie' lyder frygteligt sødt, men det behøver denne frisure slet ikke at være. Prøv at få klippet en lidt længere version af frisuren og style med en sideskilling og se, hvordan en pixie kan se meget sexet og voksen ud.

En sidste god ting ved pixie-frisuren er, at den giver dig mulighed for at skabe struktur i et meget glat hår, mens du samtidig beholder de rene linjer langs ansigtet.

LÆS OGSÅ: Tid til kort hår? Dette trender lige nu

Kort hår: Mellemvejen

Denne korte, lidt rodede version af en page, hvor håret er klippet i etager, som letter looket, klæder særligt dig med et bredt ansigt eller en kort pande, da frisuren er god til at skabe længde - og så er det en rigtig klædelig mellemvej, hvis du ikke er helt klar til at smide de lange lokker. 

Frisuren her kan varieres i det uendelige - prøv fx at skabe bølger med et glattejern og tilsæt så saltvands-spray, for et råt look. Eller du kan skabe et opdateret 1920'er look ved at lave en sideskilling og tage håret bag det ene øre og fæstne det med en hårnål, mens du lader den anden del af håret hænge i bløde bølger. 

Brug en saltvandsspray til at style med. Prøv oceanic spray fra Windle & Moodie. Køb den her

 

Find endnu flere frisurer med kort hår her:

Kendte kvinder med kort hår

 

Læs mere om: