Hår

Håropsætning galleri: Få inspiration til din frisure

Se billeder og trin for trin guides til hvordan du laver en flot håropsætning

 
Det kan være svært at finde på en ny og spændende håropsætning hver dag, og ofte vil du måske tænke, at de håropsætninger du ser er alt for besværlige at lave. Så til dig der mangler inspiration til hvilken type håropsætninger du kan lave, både af de nemme og de mere avancerede, hjælper vi dig nu lidt på vej.
 
Vi har i denne artikel samlet et helt galleri fyldt med inspiration og trin for trin billeder, til hvordan du kan lave en flot håropsætning. Er du til knold, krøller eller fletning, har du kort, skulderlangt eller langt hår? og skal det være en håropsætning til hverdag eller fest?
 
 
Uanset hvad dit udgangspunkt og formål er, så er vi sikre på at du kan finde ideer til en håropsætning herunder eller i galleriet, som du kan lade dig inspirere af.
 

Håropsætning med snoet hår

En klassisk håropsætning, der er perfekt til dig med langt hår. Modsat mange andre håropsætninger kræver denne frisure kun, at du laver stramme snoninger i dit hår, samler dem bag på hovedet i en elastik, og presser resten af håret rundt om.
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
Smuk håropsætning med fletning i nakken
Med lidt fingerfærdighed og træning kan du lave en fantastisk flot håropsætning med en imponerende fletning i nakken. Det ser bare lige dét mere elegant ud end med de klassiske hårnåle, der holder nakkehårene på plads.
 
Håropsætning med fletninger og valk
Drømmer du om den perfekte donut formede knold men stadigvæk med et rodet look, så er dette den perfekte diy håropsætning du nemt selv kan lave. Kombiner din knold med et hårbånd bundet om valken for en håropsætning med et romantisk look.
 
SE OGSÅ: Smukke frisurer til jul og nytår
 
Simpel og snoet håropsætning
Hvem vidste, at man kunne lave så mange interessante frisurer bare ved at sno håret? Her ser du 3 forskellige frisurer lavet kun med snoet hår. En sød og simpel håropsætning, som dog nok kræver lidt teknik at mestre.
 
Inspiration til hverdag og fest
I galleriet herunder kan du få mere håropsætning inspiration til frisurer du kan lave til hverdag og til fest
 

Håropsætning billeder: Få frisure inspiration her

 
Læs mere om: