Fødsel

Viralt hit: Ærlige fotos af kvindekrop 0-14 uger efter fødslen

En newzealandsk mor har delt en række billeder af sin efterfødselskrop som et opgør mod trenden om at tabe sig hurtigst muligt efter fødslen. Hun havde dog ikke forudset i hvilket omfang, de ville sprede sig på de sociale medier verden over.

Ernæringseksperten Julie Bhosale fra New Zealand er nybagt mor, og i kraft af sit arbejde ved hun, hvor vigtigt det er at vælge den sunde løsning, når man vil smide de ekstra graviditetskilo efter fødslen.

Og den sunde løsning er ikke at følge den fremadstormende trend med at tabe sig så hurtigt som muligt, understreger hun. Det tager - og skal tage - tid at komme sig efter en fødsel.

Som et modsvar har hun derfor delt en række billeder af sin egen efterfødselskrop på sin blog 'My Real Postpartum Body', hvor man ser, hvordan hendes mave ser ud umiddelbart efter fødslen og 14 uger frem. (Se billederne nedenunder).

Billeder af efterfødselskrop hitter verden over

Julie Bhosale ønskede på den måde at nå en række andre kvinder i lokalsamfundet, der måske ligesom hende følte sig presset til at tabe sig unaturligt hurtigt. Ved at stå frem og stå ved sin krop var håbet således at fjerne dette pres.

Bhosales billeder blev dog ikke kun set og mødt af positiv feedback i lokalsamfundet, men har derimod spredt sig som ringe i vandet på de sociale medier verden over.

- Jeg følte et enormt pres om at tabe mig hurtigt efter fødslen af min søn, og jeg tænkte, at hvis jeg som ernæringsekspert kan føle det, hvordan mon så ikke andre mødre har det? Mit mål var derfor at hjælpe andre nybagte mødre til ikke at føle sig alene, når de overmandes af presset, og jeg er dybt rørt over, alle de positive kommentarer og delinger, som mine billeder har fået, siger hun til Huffington Post.

Læs også:
Så lang tid tager det at komme sig over fødslen
Din krop efter fødslen
Gravid? Sådan skal din vægt være

Se også disse billeder!:
9 utrolige fotos: Sådan passer baby i livmoderen
14 ærlige kvinder: Se min krop efter fødslen
17 fantastiske fotos: Mødre holder deres nyfødte baby første gang


Her kan du finde sjovt legetøj til dit barn - helt uden skadelige stoffer! >>


Her finder du børne- og babytøj i høj kvalitet - billigt og med gratis fragt! >>

Læs mere om: