Familieliv
1. Vaniljecreme: Rør æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen i en tykbundet gryde. Rør vaniljekorn og mælk i. Varm blandingen op ved jævn varme og under let piskning. Kog cremen i ca. 1 min., stadig under piskning. Hæld cremen i en skål og dæk den med film helt nede ved cremen, så den ikke trækker skind. Lad den køle helt af af - gerne til dagen efter. Pisk fløden til et let skum og vend den i den afkølede creme. 2. 24 små lagkagebunde: Pisk hviderne stive og tilsæt æggeblommer og flormelis. Pisk blandingen i ca. 3 min. Bland hvedemel, kartoffelmel og bagepulver. Vend det (drysset gennem en sigte) i æggeblandingen. Fordel dejen på 2 bageplader med papir (ca. 30 x40 cm) og bag dem. Vend lagkagebundene ud på 2 rene stykker bagepapir, drysset med sukker, og træk papiret af. Lad dem køle af. Udstik små runde lagkagebunde med en form eller et glas (ca. 10 cm i diameter). 3. Servering: Anret fyld og toppings i små skåle og lad de små gæster bygge deres egen lagkage. 4. Bagetid: Ca. 10 min. ved 175° - varmluft. PRØV OGSÅ: Lækre bananispinde - lige til at lave med ungerne Se flere opskrifter på Karolines Køkken her