Familieliv

23 julefilm for hele familien, I kan streame i juledagene

Er der noget bedre end at beholde nattøjet på, spise resterne af julemaden og smække en god film på fjernsynet i juledagene? Vi har fundet 23 familiejulefilm for små og store i alle aldre, så hyggen i helligdagene er sikret.

 

1. ALENE HJEMME

Vi starter selvfølgelig ud med klassikeren over dem alle! Lille Kevin er blevet glemt af sin familie, og må alene sørge for julefred i det store, tomme hus. Men han går ikke just traditionelt til værks! Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

2. ALENE HJEMME 2

Kevin bliver IGEN glemt af sin familie, men beslutter sig for at finde dem. Det bringer ham til New York, hvor han møder nogle velkendte tyveknægte (og Donald Trump - før han blev præsident). Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

3. ELF

Buddy er vokset op i Nordpolen blandt julemandens alfer, men da han finder ud af, hans biologiske far bor i New York tager han på sit livs eventyr. Filmen kan streames på Neflix og HBO Nordic.

 

4. TROR DU PÅ JULEMANDEN?

Den rigtige julemand falder ned fra Scott Calvins tag, og han må nu overtage julemandens arbejde. Men det er ikke så nemt, som det ser ud, for det medfører både skæg, vom og en kærlighed for småkager med mælk. Filmen kan streames på Viaplay.

5. TROR DU STADIG PÅ JULEMANDEN?

Scott Calvin er tilbage som julemand – faktisk den bedste nogensinde. Han har bare to problemer: 1) Hans søn, Charlie, er på listen over de uartige børn. 2) Han skal finde sig en kone, og Charlies lærerinde er en god kandidat. Filmen kan streames på Viaplay.

 

6. RADISERNE - SØREN BRUNS JUL

‘Søren Bruns Jul’ er ligesom ‘Disneys Juleshow’ i hjemlandet USA. Det er simpelthen én af de julefilm, der gør, at det bliver jul. I denne juleklassiker finder Radiserne ud af, hvad julen virkelig handler om. Se den HER.

 

7. GRINCHEN – JULEN ER STJÅLET

Den grønne skabning Grinchen hader jul. Han kan simpelthen ikke udstå den. Derfor er det hans fornemmeste opgave at ødelægge julen for hele byen Whovilles befolkning. Men det går jo aldrig, som man vil det. Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

8. A CHRISTMAS CAROL

Hr. Scrooge er en sur gammel mand, som aldrig har gjort dagens gode gerning. På juleaften tager genfærd fra fortiden ham med på en rejse, som vil varme hans hjerte. Filmen kan streames på Viaplay.

 

LÆS OGSÅ: 10 julefilm du kan se lige nu

 

9. POLAREKSPRESSEN

Hvordan ser Nordpolen ud? Hvorfor er julen så magisk? Hop ombord på Polarekspressen og find ud af det. Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

10. DE EVENTYRLIGE VOGTERE

Okay. Denne film er måske mere en påskefilm end en julefilm, men Julemanden er med, og derfor kan den også ses om julen. Jack Frost går sammen med Julemanden, Påskeharen, Ole Lukøje og Tandfeen for at redde børns tro på magi. Filmen kan streames på HBO Nordic, Viaplay og Netflix.

 

11. KRUMMERNE 2 – STAKKELS KRUMME

Endnu engang har vi en film, der ikke kun er lavet til jul. Men i denne film, fejrer vores yndlingsfamilie Krumborg jul med manér! Og som sædvanlig med Krummerne går det aldrig som forventet. Filmen kan lejes på Blockbuster. 

 

12. FAR TIL FIRE I BYEN 

Alt går galt for familien i ‘Far til fire’. Lille Per er dårlig i skolen. Mie anklages for tyveri. Søs har kærlighedsproblemer og far bliver fyret. Julen ser sort ud, men så tager Ole og Mie hånd om sagen – og Lille Per tager til julebal i nisseland. Filmen kan lejes på Blockbuster og streames på Dansk Filmskat.

 

LÆS OGSÅ: 5 juleklassikere, du SKAL se!

 

13. ARTHURS JULEGAVERÆS

Et barn bliver glemt af julemanden, og nu er det op til julemandens søn Arthur, hans farfar, en rebelsk nisse og alle de utrænede rensdyr at give barnet en gave inden det er for sent. Et friskt pust til alle de klassiske julefilm. Filmen kan streames på Netflix.

 

14. KLAUS

En stor, skræmmende mand er god til at lave legetøj. En spinkel, akavet dreng er dårlig til sit job som postmand. Et venskab, ingen havde set komme. Filmen kan streames på Netflix.

 

15. PYRUS PÅ PLETTEN

Et gensyn med hele Danmarks yndlingsnisse, som altid gør ting i bedste mening, men mislykkedes. Denne gang går det ud over Josefines mand, Krusø. Filmen kan streames på Viaplay. 

 

16. BARBIE OG NØDDEKNÆKKEREN

Den første Barbie-film nogensinde byder på en eventyrlig fortælling om Clara, der får en nøddeknækker i julegave. Nøddeknækkeren er ikke, hvad den synes. Den er nemlig magisk. Filmen kan lejes på Blockbuster. 

 

LÆS OGSÅ: 10 film du kun må se i julen

 

17. MAX PINLIG

Alt går galt for Max. Han er forelsket i en pige, og hans mor er max pinlig. Gense en dansk klassiker – hvis ikke fordi det er jul, så for Maxs mors skyld. Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

18. EN JULEHISTORIE

Lille Ralphie ønsker sig kun én ting til jul: En BB-gun, men den går hans mor ikke med til. Det starter en krig mellem barn og voksen, der er hylemorsom for hele familien. Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

19. JUL I BAKKEKØBING

Bakkekøbing er ved at drukne i sne, og vores venner fra ‘Bjergkøbing Grandprix’ må redde byen fra en ond avisredaktør. Filmen kan streames på Netflix og Viaplay.

 

20. ASTRID LINDGRENS JUL

‘Astrid Lindgrens Jul’ er en samling af alle de bedste Astrid Lindgren-historier. Ronja sidder fast i sneen. Emil prøver at skabe julestemning og Pippi bager brunkager. Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

LÆS OGSÅ: 10 film der får dig i julestemning

 

21. MIRAKLET PÅ MANHATTAN

En varehus-julemand viser sig at være den ægte vare, da han skal overbevise Susan om, at julemanden er ægte. Filmen kan lejes på Blockbuster.

 

22. MICKEY FEJRER JUL MED ALLE SINE VENNER

Følg dine yndlingskarakterer fra Disney-universet, når de gør klar til jul. Filmen kan streames på Viaplay.

 

23. MICKEY FEJRER JUL I ANDEBY

Endnu en gang kan man følge med i julen i Andeby. Filmen kan streames på Viaplay.

 

24. ...OG EN ENKELT I BIOGRAFEN: FROST 2

Frost-søstrene tog verden med storm tilbage i 2013. Nu er de endelig tilbage med nye eventyr. Filmen har premiere den 25. december og kan ses i alle landets biografer.

 

Læs mere om: