Familieliv

14 seriøst nuttede julekalendere, dit barn vil elske

Hvis dit barn ikke skal snydes for hyggen ved en julekalender, men du bare ikke kan overskue sukkerchokket som følge deraf, skal du læse med her. Vi har nemlig fundet 14 supersøde færdigpakkede julekalendere, du nærmest ikke selv kan stå for.

En af de fedeste ting ved julen er julekalenderen, som hjælper med få tiden frem til jul med at gå hurtigere - også på trods af den tvivlsomme smag af billig chokolade. Men hvis du er en af dem, der vil have, at podens kalendergaver holder længere, er der gode nyheder: Der bliver lavet flere og flere fede kalendere til børn med legetøj i stedet for chokolade. Vi har fundet 14 af de sejeste, sødeste og sjoveste, som du kan se i galleriet herunder.

 

 

Disney Julekalender

Der er ikke noget som en god godnathistorie - slet ikke, hvis det er en Disney-klassiker!
Med Disneys julekalender får du en historie fra Disney-universet hver dag, så både jule- og familiefreden kan lægge sig.

Find den HER

 

Sådan Træner Du Din Drage Julekalender

Hvis "Sådan Træner Du Din Drage"-filmene er et hit hjemme hos jer, vil dine børn elske dig for denne julekalender. Kalenderen er spækket med skrivebordsaccessories og figurere, så din lille dragetæmmer ikke mangler noget.

Find den HER

 

Schleich Vilde Dyr Julekalender

Denne julekalender er nærmest speciallavet til barnet, der ikke kan  nok af Zoologisk Have. Gennem 24 dage kan du samle pandabjørnetigereslanger og edderkopper poden helt selv kan lave sin egen Zoologisk Have - det vil måske spare jer for et par ture?

Find den HER - Schleich laver julekalendere i flere forskellige varianter

 

Frost Julekalender

Lad dit barn varme op til premieredagen for Frost 2 (og juleaften, men den er ikke nær  vigtig) med denne julekalender. Kalenderen indeholder nøgleringesmykker og skrivebordsaccessories i Frost-tema - blandt andet Anna og Elsa-figurer.

Find den HER

 

Playmobil Julekalender

Opdag Julemandens værksted i denne julekalender fra PlaymobilLegetøjsklassikeren udgiver hvert år en ny julekalenderhvor man i løbet af 24 dage kan samle nye stykker legetøj ind. I denne kalender får du blandt andet Julemanden, Rudolf og kanen og flere små nisser.

Find den HER - Playmobil laver julekalendere i flere varianter

 

Gurli Gris Julekalender

Du har stensikkert allerede stiftet bekendtskab med Gurli og resten af Gris-familien. Gurli Gris er et hit blandt børn verden over. Så meget at man både kan få gummistøvler og spil med grisen - og nu kan du også få fat i en julekalender med figurer fra det nuttede griseunivers.

Find den HER

 

Hama Julekalender

Måske legede du selv med Hama perler som barn  institutionen. Perler er en klassiker - det er ikke underligt, de stadig holder den dag i dag. Med denne julekalender er du nærmest garanteret en hyggelig og stille stund med dit barn - måske  en adventsdag?

Find den HER

 

Lego Julekalender

Hold jul, som de gør på Hogwarts. Med Legos Harry Potter julekalender samler du hver dag ind til en ægte magisk jul. Du får karaktererne, du kender, bannere, julemiddag, juletræer og skakspillet, de spiller i den første Harry Potter-film. Det er julekalenderen, din egen lille Potterhead vil elske!

Find den HER - Lego laver julekalendere i flere forskellige varianter

 

Mumi Julekalender

Mumitrolden har været på mange eventyr gennem årene - og nu kan du lave dit helt eget. Med denne julekalender får du hver dag op til jul en figur fra mumiuniverset. Stift blandt andet bekendtskab med Mumitrolden og hans forældre, Lille My og Mumrikken. Bagsiden fungerer som en scene, som man kan bruge til at lege med.

Find den HER

 

Paw Patrol Julekalender

Lad Paw Patrol komme dig til hundeundsætning i december. Med denne julekalender får du små figurere af patruljen samt alt hvad der hører til af julefjolleri. Lad dit barn styre slagets gang, når hundepatruljen redder skærene.

Find den HER

 

Biler Julekalender

Denne julekalender indeholder alt, hvad et skolebarn behøverNøgleringe med biler og skrivebordsaccessories bagsiden er der spil, du kan lege sammen med dit barn, når ventetiden til at åbne næste låge bliver lidt for lang.

Find den HER

 

Claas Julekalender

Hvis du har avlet en lille bonderøver denne julekalender lige noget for dig - og dit barn. Komplet med traktorhegndyr og bondegårdsredskaber, har dit barn alt, hvad der hører sig til  en bondegård efter de 24 dage.

Find den HER

 

Brio Julekalender

Endnu en klassiker har kastet sig over julekalenderen. Brio laver kvalitetslegetøj i form af togbaner i træ - og nu kan du  dit helt eget togbanesæt i denne julekalender. Kalenderen indeholder 24 legetøjsdeleherunder skinner, dyrtilbehør og eksklusivt juleindhold som Julemanden, hans kone, et juletog og et juletræ.

Find den HER

 

Schleich Dino Julekalender

behøver ikke sætte "Jurassic Park" , for at komme i ægte dino-julesteming. Med denne julekalender kommer den af sig selvJulekalenderen indeholder seje dinosaurfigurer og masser af tilbehør til din unge dino-forsker, alt hvad et dinohjerte begærer.

Find den HER - Schleich laver julekalendere i flere forskellige varianter

 

Læs mere om: