Vitello tonnato di Luxe
Foto: Bjørn Jakobsen
Vitello tonnato di Luxe (Tid: 15 minuti)
Ingredienser Tunsauce Fremgangsmåde 500 g kogt eller stegt
kalvemørbrad
100 g grøn salat
12 kapersbær
1 dåse tun i vand, naturel
2 rensede ansjoser
2 spsk kapers
Saft af en lille citron
2 æg
1½ dl olie
Salt, peber
Pres lidt af vandet fra tunen, og blend den med ansjoser, kapers og citronsaft.
Blend det hele og tilsæt æggene.
Tilsæt olien i en tynd stråle, så det samler sig til en dressing. Smag til med salt og peber.
Skær det kogte kalvekød i tynde skiver og server det med tunsauce, salat og store halverede kapers.
Tun smager ikke kun godt i en vitello tonnato - prøv denne tunsteak marineret i chilimarinade
Her får du 6 opskrifter, så du kan sammensætte din egen lækre italienske gæstemenu!
Oliventapenade
og tapenadesnegle Zuppa Minestrone Insalata Caprese Pizza Carciofi Vitello Tonnato di Luxe