Se også
Mad
Foto: Bjørn Jakobsen
Ingredienser Fremgangsmåde 6 vandbakkelser, lavet med
rund/riflet tylle til runde kager
(se opskrift på grunddej
nedenfor)
200 g sukker
CREME:
4 æggeblommer
1½ spsk sukker
1 spsk majsstivelse
½ stang vanilje
1 øko appelsin
2½ dl sødmælk eller
blandet mælk og fløde
Pisk æggeblommer, sukker, majsstivelse, vaniljekorn og 1 tsk revet appelsinskal i en skål.
Kog mælk, vaniljestang og 1 strimmel appelsinskal og hæld over æggeblandingen.
Kom tilbage i gryden og varm op under omrøring, til cremen koger. Kog 2 min. og sigt over i en skål. Drys med lidt sukker, så der ikke kommer skind.
Smelt sukkeret gyldent, og dyp toppen af kagerne heri -pas på ikke at brænde fingrene.
Når cremen er kold, sprøjtes den i kagerne.
Læs mere om: