Trøffelkugler med dulcey-chokolade (25 stk.)
DET SKAL DU BRUGE TIL TRØFFELKUGLER 200 g mørk chokolade 70 % eller 64 % (f.eks. Valrhona Manjari 64 %) 2½ dl piskefløde 65 g finthakket Valrhona Blond Dulcey 32 %
DRYS sigtet kakaopulver og 50 g kokosmel
Opskrift - sådan laver du trøffelkugler med dulcey-chokolade
1. Hak den mørke chokolade helt fint. Kog fløden op, og lad den koge i 2 minutter. Hæld den forsigtigt over chokoladen, mens du rører. Stil chokolademassen koldt i 10 minutter. 2. Hak Dulcey-chokoladen fint,og vend den i massen. Dæk massen med husholdningsfilm, og stil den køligt, til den er fast – gerne natten over. 3. Tag lidt trøffelmasse op med en teske; rul det til en kugle, og vend i kakaopulver. Stil dem koldt, til de skal spises.
PRØV OGSÅ: Amagerkiks med nougat