Mad
28. oktober 2015

Trøffelkugler med dulcey-chokolade

Blond Dulcey fra Valrhona er en skøn lys chokolade med en let karamelsmag, som er super lækker sammen med den mørke chokolade i trøffelkuglerne. Start med trøffelmassen, dagen før du skal servere kuglerne.Få opskriften på de lækre trøffelkugler her
Af: af Camilla Zarah Lawes
trøffelkugler

Foto: Lars Ranek

Trøffelkugler med dulcey-chokolade (25 stk.)

DET SKAL DU BRUGE TIL TRØFFELKUGLER 200 g mørk chokolade 70 % eller 64 % (f.eks. Valrhona Manjari 64 %) 2½ dl piskefløde 65 g finthakket Valrhona Blond Dulcey 32 % DRYS sigtet kakaopulver og 50 g kokosmel

Opskrift - sådan laver du trøffelkugler med dulcey-chokolade

1. Hak den mørke chokolade helt fint. Kog fløden op, og lad den koge i 2 minutter. Hæld den forsigtigt over chokoladen, mens du rører. Stil chokolademassen koldt i 10 minutter. 2. Hak Dulcey-chokoladen fint,og vend den i massen. Dæk massen med husholdningsfilm, og stil den køligt, til den er fast – gerne natten over. 3. Tag lidt trøffelmasse op med en teske; rul det til en kugle, og vend i kakaopulver. Stil dem koldt, til de skal spises. PRØV OGSÅ: Amagerkiks med nougat

Læs også