

Torsk med rogncreme
3. maj 20103 spsk. cremefraiche1 tsk. dijonsennep1-2 spsk. citronsaft½ bundt dild, hakket100 g renset stenbiderrogn(eller f.eks. ørredrogn)salt300 g torsk uden skind og benlidt smørsaltENDVIDERE:2 bundter forårsløg1 dl vand1 spsk. smørsalt½ bundt dild, plukketTILBEHØR:400 g ristede kartoflercitronbådeRør cremefraichen med dijonsennep, citronsaft, hakket dild og 2 spiseskefulde af stenbiderrognen. Smag til med salt. Del fisken i to stykker, og læg dem på bagepapir. Top med en smule smør og salt, og bag den ved 200°, til den er akkurat gennemtilberedt. Du kan se det ved, at lamellerne nemt falder fra hinanden. Skær bund og top af forårsløgene, og skær dem over påmidten. Vask dem grundigt, og kom 1 dl vand, 1 spiseskefuld smør og lidt salt på en dyb pande, og lad det koge op. Kom forårsløgene i, og lad dem dampe under låg i 2-3 minutter.Anret løg med torsk, rogncreme, stenbiderrogn og dild, og servér straks med ristede kartofler og citron.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Læs også
