Mad

Svine-koteletter med peberfrugt-relish

af Louisa Lorang 11. april 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er svinekoteletter med peberfrugt-relish. Få opskriften her

2 røde peberfrugter i strimler2 små løg i både2 fed hvidløg i tynde skiver1 tsk. hakket rød chili, eller efter smaglidt olie til stegning½ dl sukker1 dl eddike, gerne æbleeddikeENDVIDERE:2 store svinekoteletterlidt olie til stegningsalt og peberTILBEHØR:500 g ristede kartoflerSautér peberfrugter, løg, hvidløg og chili i olie i en stor gryde. Det må ikke tage farve, men lad det klare en smule - det tager 3-4 minutter. Hæld sukker og eddike i gryden, og lad det hele simre i 10 minutter. Smag til med salt. Tag gryden af varmen, og lad relishen køle af til stuetemperatur (gerne i køleskabet, hvis du har travlt).Steg imens koteletterne i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte, og krydr med salt og peber.Servér straks koteletter med relish og ristede kartofler.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER