Mad
21. juni 2010Stegt and i østerssauce
Ugens tirsdagsopskrift er stegt and i østerssauce. Få opskriften her
Af: Louisa Lorang

Foto: Anders Schønnemann
1 andebryst
lidt olie til stegning
400 g broccoli i små buketter
3 fed hvidløg i skiver
2 rødløg i både
1 spsk. revet ingefær
2 spsk. østerssauce
2 dl hønsefond eller vand
ENDVIDERE:
lidt sesamfrø
lidt ingefær i julienne
2 forårsløg, hakkede
1 rød chilipeber i julienne
TILBEHØR:
kogte ris, gerne grove
Skær evt. skindet af andebrystet. Skær kødet i skiver, og steg det ved høj varme i lidt olie i en varm wok. Kom broccoli, hvidløg, rødløg og ingefær i wokken, og lad det stege et øjeblik. Tilsæt østerssauce og hønsefond, og lad det hele simre i 5 minutter.
Anret med et drys af sesamfrø, ingefær, forårsløg og chili, og servér straks med ris til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



