Mad

Stegt and i østerssauce

af Louisa Lorang 21. juni 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er stegt and i østerssauce. Få opskriften her

1 andebrystlidt olie til stegning400 g broccoli i små buketter3 fed hvidløg i skiver2 rødløg i både1 spsk. revet ingefær2 spsk. østerssauce2 dl hønsefond eller vandENDVIDERE:lidt sesamfrølidt ingefær i julienne2 forårsløg, hakkede1 rød chilipeber i julienneTILBEHØR:kogte ris, gerne groveSkær evt. skindet af andebrystet. Skær kødet i skiver, og steg det ved høj varme i lidt olie i en varm wok. Kom broccoli, hvidløg, rødløg og ingefær i wokken, og lad det stege et øjeblik. Tilsæt østerssauce og hønsefond, og lad det hele simre i 5 minutter.Anret med et drys af sesamfrø, ingefær, forårsløg og chili, og servér straks med ris til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER