https://imgix.femina.dk/media/6440292dd2374e6bb6747f24d60096bc.jpg
Mad

Stegt and i østerssauce

21. juni 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er stegt and i østerssauce. Få opskriften her








1 andebryst
lidt olie til stegning
400 g broccoli i små buketter
3 fed hvidløg i skiver
2 rødløg i både
1 spsk. revet ingefær
2 spsk. østerssauce
2 dl hønsefond eller vand
ENDVIDERE:
lidt sesamfrø
lidt ingefær i julienne
2 forårsløg, hakkede
1 rød chilipeber i julienne
TILBEHØR:
kogte ris, gerne grove
Skær evt. skindet af andebrystet. Skær kødet i skiver, og steg det ved høj varme i lidt olie i en varm wok. Kom broccoli, hvidløg, rødløg og ingefær i wokken, og lad det stege et øjeblik. Tilsæt østerssauce og hønsefond, og lad det hele simre i 5 minutter.
Anret med et drys af sesamfrø, ingefær, forårsløg og chili, og servér straks med ris til.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/bade5e9d72c14250a68d367c6660ea21.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/9bc6db15d82d4549ade6ae2bccf378a8.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/7c62847fc13f4d2faca988461229eaba.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/58f3c57202544ca2b19b5306930a5edd.jpg

Læs også