Mad

Spinat-chimichanga med avokadosalsa

af Louisa Lorang 5. januar 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er spinat-chimichanga med avokadosalsa. Få opskriften her

Vælg selv, hvor stærk du vil lave din avokadosalsa - jeg kan bedst li' den hot2 løg i både2 fed hvidløg, hakkedelidt olie til stegning2 tsk. knust spidskommen250 g babyspinatsaltlidt limesaft100 g blød gedeost2 store tortillaerolie til stegning ENDVIDERE:saft af 1 limefrugt½ tsk. sukker1 spsk. hakket rødløg1 tsk. hakket rød chili2 avokadoer1 håndfuld koriander, hakketsaltTILBEHØR:2 hjertesalaterlimesaftsalt Sautér løg og hvidløg i lidt olie på en varm pande. Krydr med spidskommen. Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe godt af. Kom den på panden, og lad den akkurat falde sammen. Smag til med salt og lidt limesaft. Lad spinaten dryppe af i en si.Fordel spinat og ost i tortillaerne. Luk dem sammen som halvmåner, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og sprøde.Rør imens limesaft, sukker, løg og chili sammen. Skær avokadoerne i terninger, og vend dem med dressingen. Smag til med salt.Servér chimichangas med avokadosalsa og sprød hjertesalat med limesaft og salt på.Se videoguiden her, hvordan du skærer en avokado

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.