https://imgix.femina.dk/media/30883b28c2504ee899eb8809f0ca2cb7.jpg
Mad

Spinat-chimichanga med avokadosalsa

5. januar 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er spinat-chimichanga med avokadosalsa. Få opskriften her

Vælg selv, hvor stærk du vil lave din avokadosalsa - jeg kan bedst li' den hot

2 løg i både
2 fed hvidløg, hakkede
lidt olie til stegning
2 tsk. knust spidskommen
250 g babyspinat
salt
lidt limesaft
100 g blød gedeost
2 store tortillaer
olie til stegning

ENDVIDERE:
saft af 1 limefrugt
½ tsk. sukker
1 spsk. hakket rødløg
1 tsk. hakket rød chili
2 avokadoer
1 håndfuld koriander, hakket
salt

TILBEHØR:
2 hjertesalater
limesaft
salt

Sautér løg og hvidløg i lidt olie på en varm pande. Krydr med spidskommen. Skyl spinaten grundigt, og lad den dryppe godt af. Kom den på panden, og lad den akkurat falde sammen. Smag til med salt og lidt limesaft. Lad spinaten dryppe af i en si.
Fordel spinat og ost i tortillaerne. Luk dem sammen som halvmåner, og steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og sprøde.
Rør imens limesaft, sukker, løg og chili sammen. Skær avokadoerne i terninger, og vend dem med dressingen. Smag til med salt.
Servér chimichangas med avokadosalsa og sprød hjertesalat med limesaft og salt på.

Se videoguiden her, hvordan du skærer en avokado

https://imgix.femina.dk/legacy/media/5870f3899f4444c78a0eb72b579c68de.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/9e895d4279a64d0fa34492247497497c.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/a6ef8494ecb543ab8ab84ba15f3f7c59.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/d91950958dde48fd8ff833829cf42b44.jpg

Læs også