Små pandekager med broccoli
SMÅ PANDEKAGER MED BROCCOLI
14 stk.
1 dl letmælk
2 spsk hvedemel
1 æg
80 gram broccolibuketter
1 spsk smør eller plantemargarine
Sådan gør du
Pisk mel og mælk sammen. Pisk derefter ægget i.
Skyl og riv broccolibuketterne på den grove side af rivejernet. Rør broccoli i dejen.
Varm halvdelen af fedtstoffet på en stor pande, og sæt ca syv små klatter dej på panden. Tryk pandekagerne lidt flade og til små cirkler med en paletkniv.
Vend pandekagerne, når de er gyldne i kanten, og bag dem ved svag varme til de er gennembagte.
Tag pandekagerne af, og æg dem i en stak på en tallerken. Kom resten af fedtstoffet på panden. Bag resten af dejen på samme måde.
Server pandekagerne med et par skiver groft brød samt søde blommecherrytomater.
Læs også:
Risotto med rødspættefileter
Forårsruller