
Skyr med knas

Skyr
1 meget moden banan
2 dadler uden sten
125 g blÄbÊr
(optĂžede, hvis fra frost)
1 dl ĂŠblemost
œ dl rugflager
œ dl grĂŠskarkerner
œ dl mandler, groft hakkede
400 g skyr (eller andet fedtfattigt
mejeriprodukt)
125 g blÄbÊr
SÄdan gÞr du:
Blend banan, dadler, blÄbÊr og Êblemost. Rist rugflager, grÊskarkerner og mandler i ovnen ved 185° i 7-10 minutter, til de er sprÞde. Lad dem kÞle af pÄ pladen. Bland blÄbÊrpureen med skyr, og servér straks med ristet knas og blÄbÊr.
Tip:
Bland gerne en dobbelt portion skyr. Den kan holde i 2 dage i kÞleskab. Spiser du skyr ofte kan du med fordel laver knas til flere dage. Det holder uden problemer i tÊt lukket glas eller dÄse i 1 uge.