Mad
2. juni 2010

Skaldyrspaella

Paella er ofte lam, kylling og skaldyr, der mødes i risene, men her en ren skaldyrspaella.
Af: Anne Larsen
https://imgix.femina.dk/media/108759f45ef24c88830d13299f0bd4a1.jpg

Tid: 35 min.

Til 4 personer

2 spsk oliven- eller rapsolie
2 fed hvidløg
1 rødløg
4 tsk paprika
2 tsk gurkemeje
300 g ris
6 dl fiske-, urte- eller hønsebouillon (fedtfattigt)
100 g syltet rød peberfrugt (på dåse eller glas)
500 g skaldyrsmix (dybfrost)
1 lille bdt bredbladet persille

Prøv også:

Krebsehalesalat med knas Spaghetti og alt godt fra havet i svøb Zarzuela Skaldyrsspyd med tatarsauce Avocado med skaldyr og gudindedressing

Hak hvidløg og rødløg fint og sautér dem i olivenolie i en stor, dyb pande.

Tilsæt krydderierne og herefter risene, som steges af, hvorefter fonden tilsættes.

Skru ned for varmen og lad risene simre stille under låg i 15-20 minutter.

Herefter tilsættes de snittede syltede peberfrugter og optøede skaldyr, som simrer med yderligere et par minutter.

Smag retten til og servér den med bredbladet persille, der er lidt mere krydret end kruspersillen.

Proteinenergi: 23 pct.
Fedtenergi: 20 pct.
Kulhydratenergi: 57 pct.
471 kcal pr. person

Læs mere om:

Læs også