Skaldyrspaella
Tid: 35 min.
Til 4 personer
2 spsk oliven- eller rapsolie
2 fed hvidløg
1 rødløg
4 tsk paprika
2 tsk gurkemeje
300 g ris
6 dl fiske-, urte- eller hønsebouillon (fedtfattigt)
100 g syltet rød peberfrugt (på dåse eller glas)
500 g skaldyrsmix (dybfrost)
1 lille bdt bredbladet persille
Prøv også:
Krebsehalesalat med knas Spaghetti og alt godt fra havet i svøb Zarzuela Skaldyrsspyd med tatarsauce Avocado med skaldyr og gudindedressingHak hvidløg og rødløg fint og sautér dem i olivenolie i en stor, dyb pande.
Tilsæt krydderierne og herefter risene, som steges af, hvorefter fonden tilsættes.
Skru ned for varmen og lad risene simre stille under låg i 15-20 minutter.
Herefter tilsættes de snittede syltede peberfrugter og optøede skaldyr, som simrer med yderligere et par minutter.
Smag retten til og servér den med bredbladet persille, der er lidt mere krydret end kruspersillen.
Proteinenergi: 23 pct.
Fedtenergi: 20 pct.
Kulhydratenergi: 57 pct.
471 kcal pr. person