![https://imgix.femina.dk/media/d46ec0f778f4486d8224a638b331aa37.jpg](https://imgix.femina.dk/media/d46ec0f778f4486d8224a638b331aa37.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Mad
Saltsild, kogt med sennep og rødbede
9. september 2009af Claus Christensen
Tid: 30 min.1 kg saltsildCourt-bouillon:½ l hvidvin½ l vandLidt hvidvinseddike1 løg1-2 gulerødder¼ selleri1 porre1-2 kviste timian4-6 laurbærblade15
Tid: 30 min.
1 kg saltsild
Court-bouillon:
½ l hvidvin
½ l vand
Lidt hvidvinseddike
1 løg
1-2 gulerødder
¼ selleri
1 porre
1-2 kviste timian
4-6 laurbærblade
15-20 peberkorn
Lidt tørret koriander
Tilbehør:
Grov sennep
Rødbedeterninger
Giv først saltsildene et opkog i vand, så vi kommer af med noget af saltet.
Kog samtidig ingredienserne til court-bouillonen i en gryde. Pochér saltsildene færdige i court-bouillonen og servér dem i bouillonen med masser af grov sennep og rødbedeterninger til.
Prøv også:
Stegte sild med kartoffel-karrysalat
Fisk i kokosmælk
Hvidvinsbagte grøntsager med dampet fisk