Mad
9. september 2009Saltsild, kogt med sennep og rødbede
Tid: 30 min.1 kg saltsildCourt-bouillon:½ l hvidvin½ l vandLidt hvidvinseddike1 løg1-2 gulerødder¼ selleri1 porre1-2 kviste timian4-6 laurbærblade15
Af: Claus Christensen
Tid: 30 min.
1 kg saltsild
Court-bouillon:
½ l hvidvin
½ l vand
Lidt hvidvinseddike
1 løg
1-2 gulerødder
¼ selleri
1 porre
1-2 kviste timian
4-6 laurbærblade
15-20 peberkorn
Lidt tørret koriander
Tilbehør:
Grov sennep
Rødbedeterninger
Giv først saltsildene et opkog i vand, så vi kommer af med noget af saltet.
Kog samtidig ingredienserne til court-bouillonen i en gryde. Pochér saltsildene færdige i court-bouillonen og servér dem i bouillonen med masser af grov sennep og rødbedeterninger til.
Prøv også:
Stegte sild med kartoffel-karrysalat
Fisk i kokosmælk
Hvidvinsbagte grøntsager med dampet fisk