Mad
9. september 2009

Saltsild, kogt med sennep og rødbede

Tid: 30 min.1 kg saltsildCourt-bouillon:½ l hvidvin½ l vandLidt hvidvinseddike1 løg1-2 gulerødder¼ selleri1 porre1-2 kviste timian4-6 laurbærblade15
Af: Claus Christensen
https://imgix.femina.dk/media/d46ec0f778f4486d8224a638b331aa37.jpg

Tid: 30 min.

1 kg saltsild
Court-bouillon:
½ l hvidvin
½ l vand
Lidt hvidvinseddike
1 løg
1-2 gulerødder
¼ selleri
1 porre
1-2 kviste timian
4-6 laurbærblade
15-20 peberkorn
Lidt tørret koriander

Tilbehør:
Grov sennep
Rødbedeterninger

Giv først saltsildene et opkog i vand, så vi kommer af med noget af saltet.

Kog samtidig ingredienserne til court-bouillonen i en gryde. Pochér saltsildene færdige i court-bouillonen og servér dem i bouillonen med masser af grov sennep og rødbedeterninger til.

Prøv også:

Stegte sild med kartoffel-karrysalat

Fisk i kokosmælk

Hvidvinsbagte grøntsager med dampet fisk

Læs også