Salat med parmaskinke, melon og gorgonzola

(4 personer)
4 store håndfulde blandet salat
100 g bønnespirer
½ gul melon, skrællet, uden kerner og skåret i mindre stykker
150 g gorgonzola
50 g blandede frø/kerner (solsikke, sesam, græskar og birkes)
50 g grofthakkede hasselnødder
8 skiver parmaskinke (Prosciutto di Parma)
Dressing:
2 spsk. hasselnødde- eller valnøddeolie
4 spsk. olivenolie
3 spsk. citronsaft
1 tsk. dijonsennep
Salt og peber
Fordel salatbladene og bønnespirerne på fire tallerkener og fordel melon og gorgonzola på toppen.
Varm frø/kerner og hasselnødder på en stegepande og rør rundt, til de er letristede. Lad dem afkøle nogle minutter.
Lav dressingen ved at røre olie, citronsaft og sennep sammen. Krydres med salt og peber.
Drys de ristede frø/kerner og nødder over salaten og læg parmaskinkeskiverne på.
Salaten stænkes med dressingen og serveres med det samme.
Kokkens tip: En anden god gang kan du bruge frisk mango i stedet for melon.