Salat med ost, skinke og grønne bønner til 4 personer
Tid: 20 minutter
DET SKAL DU BRUGE TIL SALATEN200 g kogt røget skinke250 g emmentaler (f.eks. Sønderhaven Svenbo)100 g grønne bønner3 tomater1 bundt radiser1 agurk1 fennikel100 g sorte oliven1 bundt bredbladet persille
SENNEPSDRESSING1 spsk. dijonsennep2 spsk. vineddike1 dl cremefraiche 9 %
TILBEHØRciabattabrød
PRØV OGSÅ: En lækker grillet salat Opskrift - sådan laver du salat med ost, skinke og grønne bønner
1. SALAT: Skær skinke og ost i tern. Nip enderne af bønnerne, og kog bønnerne i letsaltet vand i 3 minutter. Hæld vandet fra, og skyl bønnerne i iskoldt vand (så bevarer de den flotte grønne farve). Skyl tomater, radiser og agurk. Skær tomaterne i både. Snit radiserne på den lange led, og skær agurken i tern. Rens fenniklen, og skær den i tynde skiver. Bland det hele sammen i en skål. Hæld oliven udover. Skyl og tør persillen. Hak den groft, og drys den over salaten. 2. SENNEPSDRESSING: Rør sennep sammen med eddike. Tilsæt cremefraiche, og rør det sammen til en dressing. Dryp dressingen over salaten. Servér salaten sammen med lunet ciabattabrød.
Få mere mad-inspiration i Faktas tilbudsavis