https://imgix.femina.dk/media/60933493d32e4fb8b247469d5040d926_0.jpg
Mad

Salat med kylling og hytteost

26. juli 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er salat med kylling og hytteost. Få opskriften her






2 kyllingebryster
1 økologisk citron
2 spsk. olivenolie
lidt salt
2-3 spsk. sesamfrø
ENDVIDERE:
½ rugbrød i grove terninger
lidt olivenolie
salt
1 bæger hytteost (200 g)
1 bundt purløg, hakket
½ bundt radiser i skiver
salt og peber
2 hovedsalater, plukkede
2 avokadoer i både
lidt citronsaft
Skær kyllingebrysterne i tre aflange stykker hver. Riv skallen af citronen fint, og rør skal, saft af 1 citron, olie og salt sammen, og kom kyllingen i marinaden i 10 minutter. Varm ovnen til op 220°, og sæt kyllingen på spyd. Drys kyllingespyddene med rigeligt sesamfrø. Steg spyddene i ovnen i 15 minutter, eller til de er gennemstegte.
Vend rugbrødsterningerne med olie og salt, og rist dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er sprøde. Rør hytteosten med purløg og radiser, og smag til med salt og peber.
Anret salaten med avokado, lidt citronsaft, kyllingespyd og croutoner. Giv hytteost til som dressing.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/fa49ac60dbfe4c82b71c610f4b2da74a.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/6cc5eb89b05346949fa1e945ea838b0a.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b6ba8c29f2eb49d99f5315604b49aa92.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8a6d084f6d1a4e5cb57801d7df54473f.jpg

Læs også