
Salat med kylling og hytteost
26. juli 2010
2 kyllingebryster
1 økologisk citron
2 spsk. olivenolie
lidt salt
2-3 spsk. sesamfrø
ENDVIDERE:
½ rugbrød i grove terninger
lidt olivenolie
salt
1 bæger hytteost (200 g)
1 bundt purløg, hakket
½ bundt radiser i skiver
salt og peber
2 hovedsalater, plukkede
2 avokadoer i både
lidt citronsaft
Skær kyllingebrysterne i tre aflange stykker hver. Riv skallen af citronen fint, og rør skal, saft af 1 citron, olie og salt sammen, og kom kyllingen i marinaden i 10 minutter. Varm ovnen til op 220°, og sæt kyllingen på spyd. Drys kyllingespyddene med rigeligt sesamfrø. Steg spyddene i ovnen i 15 minutter, eller til de er gennemstegte.
Vend rugbrødsterningerne med olie og salt, og rist dem i ovnen i 10-15 minutter, til de er sprøde. Rør hytteosten med purløg og radiser, og smag til med salt og peber.
Anret salaten med avokado, lidt citronsaft, kyllingespyd og croutoner. Giv hytteost til som dressing.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



