
Mad
12. maj 2009Salat med hvedekerner
Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid3 dl hvedekernerSaltPeber250 g cherrytomater, skåret i halve250 g snittede, grønne asparges250 g ærter (brug resten til
Af: Beagle Iuel-Brockdorff

Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid
3 dl hvedekerner
Salt
Peber
250 g cherrytomater, skåret i halve
250 g snittede, grønne asparges
250 g ærter (brug resten til italiensk salat)
Snittet salat
Hakket persille eller brøndkarse
Olie-eddike-dressing, evt. med hvidløg
Kog hvedekernerne i dobbelt så meget vand tilsat lidt salt, i ca. 35 min., til de er færdige, men stadig har lidt bid. Læg dem på en tallerken til afkøling.
Bland alle grøntsagerne i en salatskål, og vend kernerne i sammen med dressing-en. Servér toppet med hakket persille eller brøndkarse.
Man kan evt. servere brød til.
Opskrifter på andet tilbehør her
Læs mere om: