Mad
12. maj 2009

Salat med hvedekerner

Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid3 dl hvedekernerSaltPeber250 g cherrytomater, skåret i halve250 g snittede, grønne asparges250 g ærter (brug resten til
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/694eed37b13b4f96b69fa5af9d4cd002.jpg

Tid: Ca. 45 min. + afkølingstid

3 dl hvedekerner
Salt
Peber
250 g cherrytomater, skåret i halve
250 g snittede, grønne asparges
250 g ærter (brug resten til italiensk salat)
Snittet salat
Hakket persille eller brøndkarse
Olie-eddike-dressing, evt. med hvidløg

Kog hvedekernerne i dobbelt så meget vand tilsat lidt salt, i ca. 35 min., til de er færdige, men stadig har lidt bid. Læg dem på en tallerken til afkøling.

Bland alle grøntsagerne i en salatskål, og vend kernerne i sammen med dressing-en. Servér toppet med hakket persille eller brøndkarse.

Man kan evt. servere brød til.

Opskrifter på andet tilbehør her

Pæresalat med lysegrøn dressing

Kammuslinger med melon og ananas

Læs mere om:

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.