Roulade med lakrids
Foto: Bjørn Jakobsen
Få 5 andre opskrifter med lakrids lige her
TID: 45 MIN. INKL. BAGNING
Ingredienser:
2 æg
75 g sukker
35 g mel
50 g kartoffelmel
Sukker til bagepapir
SMØRCREME:
100 g blødt smør
75 g flormelis
1 æggeblomme
2 spsk lakridssirup
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 200 grader.
Pisk æggene skummende og lyse med sukkeret.
Bland mel og kartoffelmel sammen og sigt det i æggene.
Pisk dejen sammen og bred den ud på bagepapir på en bageplade – ca. 28 x 32 cm (bagepladens størrelse).
Bag rouladebunden i 5 min. Vend den ud på bagepapir dækket med sukker. Læg bagepapir og et fugtigt viskestykke over og lad den køle af.
Pisk smør, flormelis, æggeblomme og lakridssirup sammen. Fordel cremen på bunden og rul sammen på den lange led.
Pak rouladen ind i bagepapir og læg et fugtigt viskestykke om, til den skal serveres.