
Liv
Foto: Anders Schønnemann
¼ dl citronsaft
2 spsk. flydende honning
2 spsk. æbleeddike
4-5 spsk. olivenolie
½ blomkål
2 dl friskbælgede ærter
1-2 spsk. hakket dild
salt
ENDVIDERE:
1 røget makrel
½ kg kogte nye kartofler
Rør citronsaft, honning, eddike og olie sammen. Pluk blomkålen i små buketter, og vend blomkål og ærter med dressingen og hakket dild. Smag salaten til med salt.
Servér røget makrel (pluk den enten i køkkenet eller ved bordet) med blomkålssalat og kogte nye kartofler.
Opskriften er til 2 personer.
OBS: Sæt 125 g kikærter i blød til torsdag.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.