Mad

Røget makrel med blomkåls-salat

af Louisa Lorang 18. juli 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er røget makrel med blomkålssalat. Få opskriften her

¼ dl citronsaft2 spsk. flydende honning2 spsk. æbleeddike4-5 spsk. olivenolie½ blomkål2 dl friskbælgede ærter1-2 spsk. hakket dildsaltENDVIDERE:1 røget makrel½ kg kogte nye kartoflerRør citronsaft, honning, eddike og olie sammen. Pluk blomkålen i små buketter, og vend blomkål og ærter med dressingen og hakket dild. Smag salaten til med salt.Servér røget makrel (pluk den enten i køkkenet eller ved bordet) med blomkålssalat og kogte nye kartofler.Opskriften er til 2 personer.OBS: Sæt 125 g kikærter i blød til torsdag.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER