https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2012/11/1246-madplan/1246-mad-mandag-copy-2.jpg
Mad

Ravioli med bacon og salvie

15. november 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er ravioli med bacon og salvie. Få opskriften her

Virkelig nem hverdagsmad. Ordentlig købe ravioli får af og til plads i mit hverdagskøkken, når der ikke er tid til at lave dem selv.

Ravioli til 2 personer:

250 g grønne bønner
2 dl vand
1 spsk. smør
salt
2 spsk. hakkede skalotte- eller rødløg
3 spsk. æbleeddike
3 spsk. olivenolie

Endvidere:

100 g bacon
lidt plukket salvie
250 g frisk ravioli, f.eks. med svampefyld
rigeligt kogende vand
revet parmesan

Sådan gør du:

Nip enderne af bønnerne. Kom vand, smør og salt i en gryde, og bring det i kog. Damp bønnerne i smørvandet under låg i 3-4 minutter. Dræn vandet fra bønnerne. Rør løg, eddike og olie sammen, og vend bønnerne i vinaigretten lige inden servering.
Klip eller skær baconen i mindre stykker. Rist dem sprøde på en varm pande. Hæld evt. overskydende fedt fra, og kom salvien med på panden.
Kog din ravioli i rigeligt kogende vand efter anvisningen på pakken, og vend dem med bacon og salvie. Top med parmesan, og servér straks ravioli med bønner til..

TIP: Du kan sagtens bruge god pasta i stedet for ravioli.

Læs også