Annonce
Mad
17. juni 2014

Rabarberkompot med hvid chokoladecreme

Rabarberkompot er smagen af dansk sommer. Du kan evt. vende rabarberkompotten let sammen med den hvide chokoladecreme, sÄ desserten fÄr en marmoreret effekt
Af: Mai Knauer
https://imgix.femina.dk/media/article/1424-rabarberkompot.jpg

Foto: Columbus Leth

Rabarberkompot med hvid chokoladecreme til 4 personer

INGREDIENSER

RABARBERKOMPOT œ bundt rabarber (375 g) œ vaniljestang 100 g sukker HVID CHOKOLADECREME 2œ dl piskeflĂžde 70 g hvid chokolade

Opskrift - sÄdan laver du rabarberkompot med hvid chokoladecreme

1. Rabarberkompot: Rens rabarberne, og skĂŠr dem i stykker pĂ„ ca. 1 cm. FlĂŠk vaniljestangen, og skrab kornene ud. Kog rabarber, vaniljekorn og den tomme vaniljebĂŠlg sammen med sukker ved svag varme i 10-15 minutter, til rabarberne er udkogte. Kog dem uden lĂ„g, og rĂžr i gryden undervejs. Fisk bĂŠlgen op, og afkĂžl rabarberkompotten. 2. Hvid chokoladecreme: Pisk flĂžden til flĂždeskum. Hak ca. 50 g af chokoladen (gem resten til pynt), og vend det i flĂžde- skummet. 3. Fordel rabarberkompotten i 4 portionsglas, og top med hvid chokoladecreme. Drys med resten af den hakkede chokolade, og servĂ©r. PRØV OGSÅ: Chokolademandelbund med rabarberskum og bĂŠr
Annonce

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.