Mad
21. juli 2010Rå marineret tun
Skønne skiver marineret tun, anrettet med sojadressing, limeskal, babysalat og koriander.
Af: Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
6 pers.
TID: 10 min. + 1 døgns frysetid
450 g tun
Prøv også:
Blå kartoffelsalat med frisk tun Laks, rå med wasabicreme Sunde grønne sashimirullerSojadressing:
2 dl sojasauce
½ dl rødvinseddike
3 spsk sukker
1½ tsk tørret chili
4 spsk olie
Desuden:
Skallen af 1 lime
Babysalat
Frisk koriander
1. Frys tunen et døgn.
2. Når den er halvt tøet op, skæres den i skiver på 1 cm.
3. Lad den derefter tø helt op.
4. Rør alle ingredienser til dressingen sammen, indtil sukkeret er opløst.
5. Anret tunskiverne på et fad og pensl dem med sojasauce.
6. Riv limeskallen og fordel den over fisken.
7. Skyl, skær og bland salaten med resten af sojadressingen og pynt med korianderblade.