Mad
24. august 2015Pizza med pølse, svampe og rucola
En lækker pizza med færre kalorier - som er let at lave.
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Ingredienser:
½ portion pizzadej - få opskriften lige her
100 g hakkede tomater
125 g frisk mozzarella
100 g fedtfattig, fersk pølse
125 g friske svampe i skiver
Salvieblade
Rucola
Fremgangsmåde:
1. Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.
2. Pres pølsen ud af tarmen, og fordel den i små stykker på pizzaen sammen med svampene.
3. Drys med lidt salvieblade og bag pizzaen i ovnen i 10-12 min., til bunden er sprød, og osten er smeltet.
4. Drys med rucola og server.
LÆS OGSÅ: Pizza med kartoffel og mozarella
Energi pr. person: 608 kcal.
Fordelt på: protein 20%,
kulhydrat 49%, fedt 31%