Mad
24. august 2015

Pizza med pølse, svampe og rucola

En lækker pizza med færre kalorier - som er let at lave.
Af: Gitte Heidi Rasmussen
https://imgix.femina.dk/media/article/pizza3.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Ingredienser:

½ portion pizzadej - få opskriften lige her

100 g hakkede tomater

125 g frisk mozzarella

100 g fedtfattig, fersk pølse

125 g friske svampe i skiver

Salvieblade

Rucola

Fremgangsmåde:

1. Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.

2. Pres pølsen ud af tarmen, og fordel den i små stykker på pizzaen sammen med svampene.

3. Drys med lidt salvieblade og bag pizzaen i ovnen i 10-12 min., til bunden er sprød, og osten er smeltet.

4. Drys med rucola og server.

LÆS OGSÅ: Pizza med kartoffel og mozarella

Energi pr. person: 608 kcal.

Fordelt på: protein 20%,

kulhydrat 49%, fedt 31%

https://imgix.femina.dk/call_to_action/abbo_banner_qlinique_940x200_1.jpg

Læs også