
Kærlighed og sex
Foto: Bjørn Jakobsen
½ portion pizzadej - få opskriften lige her
100 g hakkede tomater
125 g frisk mozzarella
100 g fedtfattig, fersk pølse
125 g friske svampe i skiver
Salvieblade
Rucola
1. Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.
2. Pres pølsen ud af tarmen, og fordel den i små stykker på pizzaen sammen med svampene.
3. Drys med lidt salvieblade og bag pizzaen i ovnen i 10-12 min., til bunden er sprød, og osten er smeltet.
4. Drys med rucola og server.
LÆS OGSÅ: Pizza med kartoffel og mozarella
Energi pr. person: 608 kcal.
Fordelt på: protein 20%,
kulhydrat 49%, fedt 31%
Læs mere om:
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrænset adgang til alt indhold.