Mad
24. august 2015

Pizza med blomkål, tomat og oliven

SØNDAG giver dig opskriften på en lidt sundere og friskere pizza
Af: Gitte Heidi Rasmussen
https://imgix.femina.dk/media/article/pizza2.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Ingredienser:

½ portion pizzadej - få opskriften lige her

100 g hakkede tomater

125 g frisk mozzarella

150 g blomkålsbuketter

100 g cherrytomater

8-10 oliven

Fremgangsmåde:

1. Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.

2. Skær blomkålsbuketterne i skiver og halver tomaterne. Læg dem oven på pizzaen og drys med oliven.

3. Bag pizzaen i ovnen i 8-10 min., til bunden er gylden og sprød.

Energi pr. person: 558 kcal.Fordelt på: protein 17%, kulhydrat 56%, fedt 27%

Læs også