Mad
24. august 2015

Pizza med aubergine, squash, tomat og skinke

Lav en lækker, sprød pizza som faktisk ikke er så hård ved kalorie-regnskabet
Af: Gitte Heidi Rasmussen
https://imgix.femina.dk/media/article/pizza1.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Ingredienser:

½ portion pizzadej - få opskriften lige her

100 g hakkede tomater

125 g frisk mozzarella

50 g aubergine i skiver

50 g squash i tynde skiver

1 tomat

2 tsk grøn pesto

3 skiver lufttørret skinke

Fremgangsmåde:

1. Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.

2. Steg aubergineskiverne et kort øjeblik på en varm grillpande.

3. Fordel aubergine, squash og tomat i skiver oven på pizzaen og dryp med pesto.

4. Bag pizzaen i ovnen i 8-10 min., til bunden er gylden og sprød, og osten er smeltet.

5. Læg skinken oven på pizzaen og server.

Læs også