Mad
24. august 2015Pizza med aubergine, squash, tomat og skinke
Lav en lækker, sprød pizza som faktisk ikke er så hård ved kalorie-regnskabet
Af: Gitte Heidi Rasmussen
Foto: Bjørn Jakobsen
Ingredienser:
½ portion pizzadej - få opskriften lige her
100 g hakkede tomater
125 g frisk mozzarella
50 g aubergine i skiver
50 g squash i tynde skiver
1 tomat
2 tsk grøn pesto
3 skiver lufttørret skinke
Fremgangsmåde:
1. Smør pizzabunden med tomat og fordel mozzarella i tynde skiver ovenpå.
2. Steg aubergineskiverne et kort øjeblik på en varm grillpande.
3. Fordel aubergine, squash og tomat i skiver oven på pizzaen og dryp med pesto.
4. Bag pizzaen i ovnen i 8-10 min., til bunden er gylden og sprød, og osten er smeltet.
5. Læg skinken oven på pizzaen og server.