https://imgix.femina.dk/media/e9613537fcd345f8ab24a5ea979158a6.jpg
Mad

Pasta med røget laks og blomkålssalat

13. september 2010
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er pasta med røget laks og blomkålssalat. Få opskriften her





3 spsk. citronsaft
1 tsk. fintrevet skal af økologisk citron
2 spsk. olivenolie
1 tsk. sukker
½ blomkål
3 spsk. kapers
salt
ENDVIDERE:
250 g frisk pasta, f.eks. fettuccine
3 fed hvidløg i tynde skiver
1 fennikel i tynde skiver
2 bundt dild, hakket
150 g røget laks i mindre stykker
salt og peber
Rør citronsaft, citronskal, olivenolie og sukker sammen. Skær blomkålen i tynde skiver, gerne på mandolinjern, og vend dem med dressingen og kapers. Smag til med salt, og lad det trække indtil servering.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Gem lidt af kogevandet.
Rist hvidløget i lidt olie i en varm stor pande. Kom fenniklen i, og lad den varme med i 2-3 minutter. Kom den kogte pasta og dilden i og evt. en smule kogevand fra pastaen. Tag panden af varmen, og kom stykkerne af den røgede laks i. Smag til med salt og peber.
Servér straks pastaen med blomkålssalat ved siden.
Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

https://imgix.femina.dk/legacy/media/0d6a6fef3bbd4869abfc848df402f763.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/8489042914c444c5a05541a8120584fb.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/78497ad424844041aa9f894ddfcc4ce5.jpg

https://imgix.femina.dk/legacy/media/610ad70a4dbb4bd4ad1a5da4d504d090.jpg

Læs også