![https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2012/07/1230-madplan/1230-mad-torsdag-copy-2.jpg](https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2012/07/1230-madplan/1230-mad-torsdag-copy-2.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Pasta med mozzarella, kapers og tomater
26. juli 2012
Enkel og skøn pastaret. Og hurtigere end du kan nå at sige: "Takeaway ...".
250 g frisk pasta
salt
3 fed hvidløg i tynde skiver
olivenolie
50 g kapers
300 g små tomater i halve
125 g bøffelmozzarella
100 g rucola
salt og peber
lidt revet parmesan
Kog pastaen al dente i saltet vand. Dræn vandet fra, men gem lidt. Sautér hvidløget i olie på en varm pande. Tilsæt kapers og derefter den kogte pasta og tomaterne. Tilsæt en smule af kogevandet (½-1 dl), og lad det hele akkurat koge op. Bryd mozzarellaen i stykker, og vend den i den varme ret. Smag til med salt og peber. Tag panden af varmen, og vend det hele med rucola.
Top med parmesan, og servér straks.
Opskriften er til 2 personer
OBS: Husk at fryse fisk til fredag!
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/0d4e08c1525d485ab06502c151c8f3b8.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/0d4e08c1525d485ab06502c151c8f3b8.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/4f823b2601d644588f9e4797799103dc.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/4f823b2601d644588f9e4797799103dc.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/854c66bdfcd0431e9b85ca08c79a795e.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/854c66bdfcd0431e9b85ca08c79a795e.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/d1beb0e08cb84f36aa6e26f46a465712.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/d1beb0e08cb84f36aa6e26f46a465712.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)