Mad

Pasta med lam og svampe

af Louisa Lorang 6. september 2010
Foto: Anders Schønnemann
Ugens fredagsopskrift er pasta med lam og svampe. Få opskriften her

400 g blandede svampelidt olie til stegning300 g lammekød i terninger (af kølle)2 fed hvidløg i tynde skiver1 løg, hakket1-2 dl vand250 g frisk pastasalt1 dl piskeflødeTILBEHØR:100 g rucolafintrevet skal af 1 økologisk citronlidt citronsaftlidt olivenoliesaltRens svampene, og skær dem i mindre stykker. Rist dem i lidt olie på en varm stor pande, til de har fået godt med farve. Tag dem af panden, og steg lammekødet, evt. i lidt mere olie. Lad det få godt med farve. Tilsæt løg og hvidløg, og lad det hele stege lidt. Kom lidt vand på, og lad det fordampe. Tjek, om kødet er mørt, ellers gentag.Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken. Dræn vandet fra, og kom pasta, svampe og fløde i panden sammen med kødet. Lad det koge op; smag til med salt, og servér straks toppet med lidt rucola vendt med citronskal, citronsaft, olie og salt. Giv resten af salaten til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER