Mad

Pasta med lam og spinat

af Louisa Lorang 31. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med lam og spinat. Få opskriften her

250 g frisk pasta, f.eks. taglioliniENDVIDERE:300 g lam, gerne af køllenlidt olivenolie2 fed hvidløg i tynde skiversalt og peber250 g babyspinat1 spsk. smørhøvlet parmesanKog pastaen i rigeligt og saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem lidt af det.Skær imens kødet ud i små strimler, og brun dem grundigt i olivenolie i en stor, dyb pande. Kom hvidløg ved, og krydr med salt og peber. Tilsæt spinat, og lad den lige falde en smule sammen. Kom derefter pasta og 1-2 dl af kogevandet i samt smør. Servér straks toppet med parmesan.Opskriften er til 2 personer

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER