Pasta med kylling og tomatsauce

Pasta med kylling og tomatsauce

16. august 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med kylling og tomatsauce. Få opskriften her

PASTA MED KYLLING OG TOMATSAUCE:

Jeg har valgt skønne store og grove pastaer fra min italienske deli om hjørnet. Alle typer pasta kan bruges, bare du tjekker kogetiden.

 

OPSKRIFT PÅ PASTA MED KYLLING OG TOMATSAUCE

2 kyllingebryster i skiver
olivenolie til stegning
3 fed hvidløg, hakkede
1 løg, hakket
1 rød peberfrugt i små terninger
ca. 350 g mosede tomater fra glas
1 håndfuld basilikum, hakket
salt og peber

ENDVIDERE:
150-200 g tørret pasta
salt
olivenolie
1 håndfuld basilikum

 

PASTA MED KYLLING OG TOMATSAUCE - SÅDAN GØR DU: 

Steg kyllingen gylden i en smule olie i en varm gryde. Krydr med salt. Kom hvidløg, løg og peberfrugt ved, og sautér kort. Kom mosede tomater på, og lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt, peber og basilikum, og lad det simre i yderlige et par minutter. Kom pastaen i kogende, saltet vand, og kog den al dente. Dræn vandet fra den, og vend pastaen med en smule olivenolie.
Anret pasta med kylling og tomatsauce, og top med basilikum.
Opskriften er til 2 personer

TIP: Mosede tomater fås i de fleste større supermarkeder. Kan du ikke finde det, kan du sagtens bruge en dåse hakkede tomater.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER