Pasta med kylling og tomatsauce
Mad

Pasta med kylling og tomatsauce

16. august 2012
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens mandagsopskrift er pasta med kylling og tomatsauce. Få opskriften her

PASTA MED KYLLING OG TOMATSAUCE:

Jeg har valgt skønne store og grove pastaer fra min italienske deli om hjørnet. Alle typer pasta kan bruges, bare du tjekker kogetiden.

 

OPSKRIFT PÅ PASTA MED KYLLING OG TOMATSAUCE

2 kyllingebryster i skiverolivenolie til stegning3 fed hvidløg, hakkede1 løg, hakket1 rød peberfrugt i små terningerca. 350 g mosede tomater fra glas1 håndfuld basilikum, hakketsalt og peber

ENDVIDERE:150-200 g tørret pastasaltolivenolie1 håndfuld basilikum

 

PASTA MED KYLLING OG TOMATSAUCE - SÅDAN GØR DU: 

Steg kyllingen gylden i en smule olie i en varm gryde. Krydr med salt. Kom hvidløg, løg og peberfrugt ved, og sautér kort. Kom mosede tomater på, og lad det simre i 5-10 minutter. Smag til med salt, peber og basilikum, og lad det simre i yderlige et par minutter. Kom pastaen i kogende, saltet vand, og kog den al dente. Dræn vandet fra den, og vend pastaen med en smule olivenolie.Anret pasta med kylling og tomatsauce, og top med basilikum.Opskriften er til 2 personer

TIP: Mosede tomater fås i de fleste større supermarkeder. Kan du ikke finde det, kan du sagtens bruge en dåse hakkede tomater.

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER