Passionsfrugtmousse til 4 personer
INGREDIENSER TIL PASSIONSFRUGTMOUSSE
3 blade husblas 2 modne passionsfrugter œ dl friskpresset appelsinsaft 1 spsk. friskpresset citronsaft 4 dl piskeflĂžde 3 spsk. flormelis korn af œ vaniljestang
TIL SERVERING
1 moden passionsfrugt
Opskrift - sÄdan laver du passionsfrugtmousse
1. LÊg husblas i blÞd i koldt vand i ca. 10 minutter. SkÊr passionsfrugterne i halve, og skrab saft og kerner ud med en ske. TilsÊt appelsin- og citronsaft, og blend det hele i 10 sekunder i en blender eller minihakker. Pres massen igennem en finmasket si, sÄ du fÄr en glat puré uden kerner. Pisk flÞden til skum sammen med flormelis og vaniljekorn. Tag husblassen op af vandet, og smelt den i en varmefast skÄl over vandbad. HÊld den smeltede husblas i passionsfrugtpuréen i en tynd strÄle, mens du rÞrer i blandingen hele tiden. Vend passionsfrugtpuréen i flÞdeskummet med en ske eller dejskraber, og fordel moussen i 4 portionsglas. Stil dem pÄ kÞl i 2-3 timer. 2. Servering: Halvér passionsfrugten, og skrab saft og kerner ud med en ske. Pynt med lidt frisk passionsfrugt pÄ toppen af hver anretning.
TIP: Dryp evt. lidt sirup eller flydende honning over moussen for at tilfĂžre ekstra sĂždme.
PRĂV OGSĂ
: Chokolademousse classic