Mad
22. august 2014

Passionsfrugtmousse

Passionsfrugtmousse er en lidt anderledes og syrlig mousse, som smelter pÄ tungen
Af: Mai Knauer
https://imgix.femina.dk/media/article/1434-passiosnfrugtmousse.jpg

Passionsfrugtmousse til 4 personer

INGREDIENSER TIL PASSIONSFRUGTMOUSSE

3 blade husblas 2 modne passionsfrugter œ dl friskpresset appelsinsaft 1 spsk. friskpresset citronsaft 4 dl piskeflĂžde 3 spsk. flormelis korn af œ vaniljestang

TIL SERVERING

1 moden passionsfrugt

Opskrift - sÄdan laver du passionsfrugtmousse

1. LĂŠg husblas i blĂžd i koldt vand i ca. 10 minutter. SkĂŠr passionsfrugterne i halve, og skrab saft og kerner ud med en ske. TilsĂŠt appelsin- og citronsaft, og blend det hele i 10 sekunder i en blender eller minihakker. Pres massen igennem en finmasket si, sĂ„ du fĂ„r en glat purĂ© uden kerner. Pisk flĂžden til skum sammen med flormelis og vaniljekorn. Tag husblassen op af vandet, og smelt den i en varmefast skĂ„l over vandbad. HĂŠld den smeltede husblas i passionsfrugtpurĂ©en i en tynd strĂ„le, mens du rĂžrer i blandingen hele tiden. Vend passionsfrugtpurĂ©en i flĂždeskummet med en ske eller dejskraber, og fordel moussen i 4 portionsglas. Stil dem pĂ„ kĂžl i 2-3 timer. 2. Servering: HalvĂ©r passionsfrugten, og skrab saft og kerner ud med en ske. Pynt med lidt frisk passionsfrugt pĂ„ toppen af hver anretning. TIP: Dryp evt. lidt sirup eller flydende honning over moussen for at tilfĂžre ekstra sĂždme. PRØV OGSÅ: Chokolademousse classic

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.