ovnbagte æbler
Mad

Ovnbagte æbler

19. marts 2007
af Ulla Nielsen
OVNBAGTE ÆBLER4 stk.4 æbler1 spsk kanel6 spsk sukkerSådan gør duSkræl æblerne og fjern kernehusene. Tør æblerne med et stykke køkkenrulle.Ryst kanel

OVNBAGTE ÆBLER

4 stk.

4 æbler
1 spsk kanel
6 spsk sukker

Sådan gør du
Skræl æblerne og fjern kernehusene. Tør æblerne med et stykke køkkenrulle.
Ryst kanel og sukker sammen i en frysepose. Kom et æble i, og ryst posen, indtil kanelsukkeret har fordelt sig på æblet, Sæt æblet på bagepapir på en bageplade.
Fordel kanelsukkeret på de øvrige æbler på samme måde.
Bag æblerne i en 150 grader varm ovn i ca. 20-30 minutter, til de er gyldne og lidt bløde.
Servér æblerne lune.

Prøv også en af de andre opskrifter:
Ananasmuffins
Havregrynskugler

Læs også