Mad

Omelet med røget laks og lun porre-vinaigrette

af Louisa Lorang 10. januar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er omelet med røget laks og lun porre-vinaigrette. Få opskriften her

VINAIGRETTE:2 porrer¼ dl æbleeddike1 tsk. sukker¼ dl olivenolie1 spsk. finthakket løg (gerne skalotteløg)

OMELET:4 æg4 spsk. koldt vandsaltlidt olie til stegning100 g røget laks

TILBEHØR:½ iceberg, snittetgroft brød eller rugbrød

Skær porrerne i tynde skiver, og skyl dem grundigt i koldt vand. Kom eddike og sukker i en kasserolle, og varm det op, til sukkeret er smeltet. Kom porrerne i, og lad dem varme med i et par minutter. Tag det hele af varmen, og rør olie og løg i.Pisk imens æggene med koldt vand og salt, og steg 4 små omeletter i lidt olie på en varm pande. Anret omeletterne med laks, og top med den lune vinaigrette. Servér straks med salat og brød til.Opskriften er til 2 personer

NB: Husk at sætte bønner i blød til torsdag!

Få indkøbslisten til hele ugen her

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Torsdag

Fredag