Nudler med thaikarry, kylling og peanuts
Til 4 personer
Det skal du bruge:
Tip!
Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.
400 g nudler
2 spsk madolie
600 g kyllinginderfilet
1 spsk soyasauce
1 tsk orientalsk sesamolie
3-4 forårsløg
1 bakke babymajs
1 courgette
1 rød peberfrugt
50 g peanuts
frisk koriander efter ønske
Sauce:
½ hønsebouillonterning
2 dl vand
2 tsk rød thai karrypasta
3 spsk ketchup
1 spsk orientalsk sesamolie
2 tsk saucejævner
Sådan gør du:
Tilberedningstid ca. 30 minutter
1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min. uden låg. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.
2. Vend kødet i soyasauce og halvdelen af sesamolien.
3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.
4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål - pas på karrypastaen er stærk.
5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 minutter heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 minutter til.
6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 minutter. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.
7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3485 KJ (833Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 728 174 21
Kulhydrat 1816 434 52
Fedt 941 225 27
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.