Mad
20. februar 2014

Nudler med thaikarry, kylling og peanuts

Til 4 personerDet skal du bruge:Tip!Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.400 g nudler2 spsk madolie600 g kyllinginderfilet1
Af: Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/2014/november/nudlermedthaikarrykyllingogpeanuts612.jpg

Til 4 personer

Det skal du bruge:

Tip!

Du kan regulere styrken ved at reducere mængden af karrypasta.

400 g nudler
2 spsk madolie
600 g kyllinginderfilet
1 spsk soyasauce
1 tsk orientalsk sesamolie
3-4 forårsløg
1 bakke babymajs
1 courgette
1 rød peberfrugt
50 g peanuts
frisk koriander efter ønske

Sauce:
½ hønsebouillonterning
2 dl vand
2 tsk rød thai karrypasta
3 spsk ketchup
1 spsk orientalsk sesamolie
2 tsk saucejævner

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 minutter

1. Kog nudlerne i rigeligt vand tilsat 1 tsk salt i 4 min. uden låg. Hæld dem i en sigte og spul dem med koldt vand. Lad dem dryppe godt af.

2. Vend kødet i soyasauce og halvdelen af sesamolien.

3. Rens og istandgør grøntsagerne. Forårsløgene skæres i stykker på ca. 2½ cm, babymajs, peberfrugt og courgetten skæres i tern på 1 cm.

4. Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål - pas på karrypastaen er stærk.

5. Varm olien i en wok eller en stor pande og lynsteg kødet ca. 2 minutter heri. Tilsæt forårsløg, majs, courgette og peberfrugt og lynsteg 2 minutter til.

6. Tilsæt derpå saucen og lad retten koge i 2 minutter. Tilsæt nudlerne og bland alle ingredienserne godt sammen.

7. Servér omgående med et drys peanuts og friske koriander.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3485 KJ (833Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 728 174 21
Kulhydrat 1816 434 52
Fedt 941 225 27

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs også