Nougatkugler med peanuts 16. stk.
Tid: 15 minutter Køletid: 1 time og 10 minutter
DET SKAL DU BRUGE TIL JULEKUGLER MED NOUGAT OG PEANUTS 100 g saltede peanuts 200 g blød nougat 150 g mørk chokolade
PRØV OGSÅ: Vild med disse nougatkugler? Så prøv også de lækreste nougat-nødde-brud - få opskriften her Opskrift - sådan laver du nougatkugler med peanuts
1. Hak peanuts fint. Beklæd en ovnfast form med bagepapir, og læg nougaten i. Tænd ovnen på 80°, og stil fadet i ovnen, til nougaten er smeltet. Rør halvdelen af de hakkede peanuts i den flydende nougat, og stil massen i køleskabet i ca. 10 minutter, til nougaten har sat sig, men stadig er blød. Form kugler af nougaten med 2 teskeer, og stil dem på køl i mindst 1 time. 2. Hak chokoladen fint, og smelt ²⁄₃ af den over vandbad. Tag chokoladen af varmen, og rør den sidste ¹⁄₃ i. Dyp kuglerne i chokoladen, og rul dem i resten af de hakkede peanuts. Opbevar kuglerne på køl, til de skal spises.
PRØV OGSÅ: Konfektkugler med mørk chokolade