Mad
21. august 2012Muffins med rabarber, appelsin og hvid chokolade
De let syrlige rabarber og den søde hvide chokolade giver en raffineret og sååå dejlig smag. Nyd gerne de små kager med et glas champagne
Af: Camilla Zarah Lawes

Foto: Lars Ranek
(9 stk.)
2 æg
125 g sukker
100 g smeltet smør
4 rabarber
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
korn af ½ vaniljestang
fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
50 g hakket hvid chokolade
Pisk æg og sukker let sammen, og rør smørret i. Vask rabarberne godt, og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Vend dem i æggemassen. Rør mel, bagepulver, vaniljekorn, appelsinskal og hvid chokolade sammen, og vend det i dejen. Hæld dejen i smurte eller papir-muffinforme. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 170° i ca. 20-25 minutter. Lad dem køle lidt af, men servér dem nybagte.
Chokoladelagkage




Lette og lækre
forretter Hovedretter - til
hverdag og fest Madplan til hele
ugen Køb dit køkkenudstyri feminashoppen.dk (link fjernet)
forretter Hovedretter - til
hverdag og fest Madplan til hele
ugen Køb dit køkkenudstyri feminashoppen.dk (link fjernet)