Mad
21. august 2012

Muffins med rabarber, appelsin og hvid chokolade

De let syrlige rabarber og den søde hvide chokolade giver en raffineret og sååå dejlig smag. Nyd gerne de små kager med et glas champagne
Af: Camilla Zarah Lawes
https://imgix.femina.dk/media/677efa66e39b4c0d855837f9da26d092.jpg

Foto: Lars Ranek








(9 stk.)
2 æg
125 g sukker
100 g smeltet smør
4 rabarber
125 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
korn af ½ vaniljestang
fintrevet skal af 1 økologisk appelsin
50 g hakket hvid chokolade

Pisk æg og sukker let sammen, og rør smørret i. Vask rabarberne godt, og skær dem i ca. 1 cm tykke skiver. Vend dem i æggemassen. Rør mel, bagepulver, vaniljekorn, appelsinskal og hvid chokolade sammen, og vend det i dejen. Hæld dejen i smurte eller papir-muffinforme. Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 170° i ca. 20-25 minutter. Lad dem køle lidt af, men servér dem nybagte.

Chokoladelagkage

https://imgix.femina.dk/legacy/media/b0c9f5501b80410494143c941faceb0b.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/dff557496ba24a3a8ef885cb697b5f62.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/0ff1799f47b34135b53518d23c84c568.jpg
https://imgix.femina.dk/legacy/media/eb93916d5bd04ad0bc5d9a282885d812.jpg
Lette og lækre
forretter
Hovedretter - til
hverdag og fest
Madplan til hele
ugen
Køb dit køkkenudstyri feminashoppen.dk (link fjernet)

Læs mere om:

Læs også